Selecteer provincie

Details

Adres
Zaanstraat 82
2515TN Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In de bouw hangt alles met alles samen. Gaat het om restauraties of renovaties dan geldt dit in het kwadraat. Restaureer je een rijk geornamenteerd plafond, dan gaat het in de eerste plaats om stucwerk. Vaak komt er echter ook schilder- en decoratiewerk aan te pas. Soms inclusief plafonddoekreparaties en ornamentensnijwerk aan de randen. Voor veel andere interieurrestauraties geldt hetzelfde: wie - op niveau - bijzonder historisch werk wil restaureren, moet daarom gebruik kunnen maken van een breed palet van disciplines.

In samenhang, op niveau
Rescura biedt een totaalaanpak. De praktijk gaf daar de aanzet voor. Deze totaalaanpak is zeldzaam binnen de restauratiesector. Stucwerk, schilder- en decoratiewerk, kleurstyling, houtwerk, stoffeerwerk, en gevel- en aannemerswerk, Rescura voert het graag voor u uit. In samenhang en ... op niveau.

Voordelen combinatie meerdere disciplines
Dankzij een combinatie van Kennis en Kunde, kunnen we opdrachtgevers meer bieden:
• meer samenhang
• een bredere expertise en ervaring
• meer inzicht in het geheel
• een pragmatische, vernieuwende en vooral efficiënte aanpak
• één aanspreekpunt
• minimale zorgen aan uw kant

Ook voor het kleine werk, ook voor particulieren
Als er een totaalaanpak gevraagd wordt, doen we dat graag. Gaat het alleen om een afzonderlijke kleine klus, dan doen wij dit met evenveel plezier. Of het nu gaat om de restauratie van een schilderdoek of het herstel van een enkel ornament. Bij groot of klein werk, bij particulieren of professionals, Rescura helpt u graag verder.
Specialiteiten:
Historische stucplafonds, Kunstig gesneden hout-ornamenten, Decoratiewerk, Ornamenten , Restauratie , Digitale technieken: voor historisch en modern werk , Meubels, Betimmeringen en wandbespanningen , Bouw en verbouw, Grote en kleine renovaties

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Aangesloten bij / Certificering:
VCA