Selecteer provincie

Stucadoor Wiersma Structuurspuitbedrijf H


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stucadoorsbedrijven werkzaam in Bovenkarspel en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Broekerhavenweg 216
1611CK Bovenkarspel
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Structuur Spuitbedrijf Wiersma uit Bovenkarspel wordt gevormd door twee broers Henk en Rene Wiersma. Wij werken al meer dan twintig jaar samen in de bouw en in oktober 2000 zijn wij een eigen stukadoors cq afwerkersbedrijf gestart. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds, ook kunt U bij ons terecht voor het schilderen van U woning zowel binnen als buitenshuis.

Ons bedrijf richt zich met name op de particuliere sector. Maar ook grotere projecten behoren tot de mogelijkheden. Wij voeren de werkzaamheden met zijn tweeen uit, omdat we dan alles in eigen hand hebben, wat de kwaliteit van het werk en de onderlinge afspraken ten goede komt. Ons bedrijf beschikt over de modernste spuitinstallaties voor zowel de particulieren sector 220 volt, als de grotere projecten zoals nieuwbouw, renovatie en utiliteitsbouw, 380 volt.

Wij bezoeken altijd de mensen aan huis, we kunnen dan een gericht advies aanbieden. Wij hebben dan een koffer met allerlei kleurstalen en soorten sierpleisters bij ons, waardoor de klant een goed inzicht krijgt in de mogelijkheden. Zijn de werkzaamheden eenmaal duidelijk, krijgt de klant binnen een paar dagen een gespecificeerde offerte in huis. Het advies en de offerte zijn geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Spackspuitwerk (spuitpleister) is een machinale eindafwerking wat veelvuldig wordt toegepast in de nieuwbouw en de particulieren sector, voor wanden en plafonds. De pleister wordt onder hoge druk op het te bewerken deel gespoten. Een relatief voordelige afwerking met een fraaie structuur, grof of fijn.

Deze structuur is eventueel in overleg met de klant in het werk middels een proefstuk te bepalen. De pleister is ook leverbaar in bijna elke gewenste kleur. De spuitpleisters kenmerken zich door een goede hechting en een hoge oppervlaktehardheid. Met een spuitlaag of een filmlaag op basis van gips kunnen wanden van bijvoorbeeld kalkzandsteen, beton of gipsplaten ook behang klaar of sausklaar gemaakt worden.

Het stukadoren van wanden en plafonds is de basis voor elke eindafwerking. Voor de plafonds geldt als basis: sausklaar (airless) en spuitklaar (spackspuitwerk) voor de eindafwerking. Bij de wanden geldt, behang- spuit- en sausklaar als basis. Voor alle afwerkingen van het stucwerk kunt u bij ons terecht.

Met sierpleisters worden wanden van een fraaie decoratieve structuur voorzien. De sierpleisters zijn hard, stootvast, kleurecht en duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Service:
Gratis offerte, Gratis advies

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Advies, Buitenmuur stucen, Gipsplaten plaatsen, Muur stucen, Onderhoud, Plafond stucen, Renovatie, Reparatie, Schilderen, Wandafwerking

Soort pleisterwerk:
Granol, Marmerpleister, Rustiekpoets, Sierpleister, Spachtelputz, Spackspuitwerk

Producten:
Ornamenten, Sierlijsten