Stucadoor Wijnand Keukens BV


TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Stucadoorsbedrijven werkzaam in Leek en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Lorentzpark 26
9351VJ Leek
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Onze filosofie
Bij ons draait alles om u. Úw ruimte, úw wensen en úw levenswijze. Wij zien een keuken als een verlengstuk van uzelf. Een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Voor kwaliteit bijvoorbeeld, of de tijd nemen aan tafel. Daarom leveren wij u niet zomaar een keuken. Wij willen dat u de keuken krijgt die het best bij u past. Zodat u er optimaal in kunt leven, koken en genieten.

Onze werkwijze
Een keuken kopen kan overal. Daarom onderscheiden wij ons in onze werkwijze. Wij vragen u niet alleen maar naar wat u mooi vindt. Wij stellen vragen die écht betekenis hebben: Hoe wilt u wonen? Wat is voor u belangrijk? Aan de hand daarvan maken we een wensenlijst. Zo komen we bij de keuken die echt bij u past.

We nemen de tijd voor u en werken met een uitgebreid stappenplan. Eerst verwerken we uw wensen in verschillende plattegrondvoorstellen. Aan u de keus welke uw voorkeur heeft. In verdere gesprekken perfectioneren wij uw keuken, net zolang tot deze helemaal naar tevredenheid is. Het resultaat: een op maat gemaakt ontwerp, met daarin uw eigen ideeën en wensen verwerkt. En vanzelfsprekend ondersteunen we u in het hele project. En dat gaat veel verder dan kastjes en deuren. Zo maakt een binnenhuisarchitect deel uit van ons team en houden onze werkzaamheden niet op bij de verkoop van een keuken. We monteren de keukenonderdelen en sluiten de geleverde apparaten aan. Als u wilt, regelen we zelfs een schilder en stukadoor voor u. Zo heeft u nergens omkijken naar!

Assortiment
Ons assortiment biedt voor elk wat wils. Van keukens met een modern accent, een landelijke touch of een ecologisch ontwerp. En altijd ruime keuze uit topmerken! De vraag is niet: zit er iets voor mij bij? Maar: welke keuken zal ik kiezen? En wilt u er liever nog even over nadenken? Dan is dat geen probleem.

U hoeft bij ons niet meer te betalen dan bij welke andere leverancier dan ook. Maar u doet wel uw voordeel met onze kennis en deskundigheid.Openingstijden:
Maandag : 00:00 - 00:00 Maandag: alleen op afspraak
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 09:00 - 17:30
Donderdag : 09:00 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 21:00
Zaterdag : 10:00 - 16:30
Zondag : geslotenMateriaal aanrechtblad:
Hout

Aangesloten bij / Certificering:
Bulthaup